<

Ikea igen.

Ja hej Nu ska jag sticka till IKEA med mamma hehe och köpa 2 Ramar som vi ska ha till Jerry och Maja asså vi ska skriva ut bilder från datan vi ska också köpa säng-ben år Frida. :) SAKNAR DOM SÅ MYCKET (L) osså ska vi på birsta också trojaah.

:( (L)

Idag så var det hemskaste dagen i hela mitt liv!
Jag har haft Jerry min familjs katt i hela mitt liv asså när jag kom hem från BB så var han där enda till nu när vi åkte till Djurvätrinären. Jag älskade han och gör det fortfarande.
Det går inte att beskriva det finns inte tillräckligt med ord! 


 Jag tycker själv att jag var ganska modig, jag följde med han överallt jag kollade hela tiden, hon tröck in sprutan i buken på han han jamade till han blev slöare för varje sekund som gick och det känndes som om nån högg en kniv i mitt hjärta för varje sekund. Jag lyfte upp han och satt mig på en stol  jag la han i min famn, han fick dö i min famn! Jag grinade såklar jävligt mycket, gör det fortfarande.  Här är en dikt som en kompis har skrive åt mig:

                         

Du gick bort från mig, och nu står jag här,

hoppas att du trivs, vart än du är.

Du gick bort från mig, och jag grät mig till sömns.

Och nu sitter jag här, och mitt hjärta töms.

Och bara av tanken, så blir jag matt.

Jerry, du är en vacker katt. (L)


Bild på min ÄLSKLING.

R.I.P <3


Kul till veckan ?

Hi Hej Hi Hej Hi Hej Funderar på att göra nåt kul till veckan typ Bio, BodaBorg eller laserhallen eller nåt!?! äre nån som har lust att hänga med elr ? :)

????

QEWDJBKHSDRBHDKVC Ö        BAJS ATT NICKLAS ÅKTE UT!! HAN ÄR JU SÅ BRA!!!! EDDIE ÄR JU SÄMRE ÄN HAN!! ÄRE NÅN SOM TYCKER DET VAR DÅLIGT??? ;P


IDOL :D

hej nu sitter man och ser på IDOL då... bra! ROCK tema ikväll! alla är värsta bra! vet inte vem som kommer åka ikväll..  :D<3 hejdå allihopa!! ska forsäta se nu då kl 22:25 sen ska jag hitta nåt bra att se på. :D-

Gokväll, nu sitter jag här och har jätte jätte tråkigt måste duscha men jag orkar inte och allt är bara skit för jag tänker på min lilla angel , Maja! Älskar ju henne men jag funderar på att ta upp en bok och läsa och få hjärnan på andra tankar. lånade den idag men nu ska jag bärätta lite om dan! Ja vi hade "tjejsnack" imorse med Lollo uppe på lill skolan inte kul men vi fick baka "neger"bollar så det vart gott. ;) sen gick vi ner till "riktiga" skolan och frästa (stavning) killarna hahahaaa kulkul sen hade vi typ matte sen nån tecknad film om värlen " om hela världen var en by" så hette den :S ja sen lunch sen rast till 12 och sen en film om ett 10årig liten kille som var föräldralös. sen biblo och sen skulle vi ha gympa men LEILA skulle på typ möte eller nåt så vi fick gå hem en timmme tidigare! :D:D a men nu ska jag läsa då och sen fika och se på tven sen sova då. HEJDÅ!


en bild här. hahahahaa


Fest :D

Hej svejs lingon grej!idag vaknade jag glatt för jag kom på att jag skulle på fest med laget!
 :D haha nu har jag fixat mig funderat på vad jag ska ha på mig jätte mycket
 men nu har jag äntligen hittat nåt jag kan ha på mig. GLAD är jag nu!!!  sticker nu då. hejdå!
 :D:D


 
*bild sen i lördags. ;) **

Vart inget hemma.....

tjaa, det vart inget hemma igår stack till gården med emma och kassandra och träffa massor av folk.. ;P lite kul det men då blire "FREDAGSMYS" idag istället..., men det blir "LÖRDAGSMYS" eftersom det är lördag. hehe. men på gården skrattade vi och pratade och mer skratt ;) osså såg vi nån film kommer inte ihåg vad den heter, svensk film,komedi. Handlar om "poliser".

 a men nu sitter man här och tråkar  inte så kul ´ men men jag får hitta på nåt. 

   hejdå !!


;   min grej när jag bloggar är att göra några ord större, hahaa ni kanske har märkt det....


FREDAGSMYS!! igen..

hejhejhejhejhejhejhej  nu sticker jag till citygross ska handla lite godis och kanske en film, frida ska vara med cim och veronica så blir ensamt barn ikväll då. mys!  hejdåå!!


måndag.

Vart ju birsta idag med kassandra och johanna <3  men köpte inget bara en glass och Energi drink!

BIRSTA! :D

Hej igen nu har jag bästämt mig för att jag ska hitta nån/några och gå på Birsta med imorn! men vet inte vem/vilka än men jag ska köpa nåt av det här. :D


TRÖTT!

hej idag är man JÄTTE trött spelade sims3 typ hela motgonen tills nu!! hehe tråkigt hade jag. föresten har en ny Design igen, frida fixade headern men designen är från nån gratis sida med olika designer! byter ganska ofta. men idag ska jag inte gör så mycket typ bara fixxa mig så jag är klar om jag ska göra nåt, men jag vill åka på birsta elr stan elr nåt så är det nån som vill det ? :D

hej

Kvällen.

Sha... nu har man fikat lite  och man drog bort en tand! ;) men nu ska jag fortsätta se på Sverige - Danmark .

Kväll

Merhaba! = Hej! på Turkiska hehee     Nu har man precis ätit klart, Tacos men nu ska man göra sig lite fräsch sen ica och köpa lite godis. :D och kanske på citygross och hyra film! :D


DAMP ?

Hej nu ska man berätta lite om dagen, hehe! Ja slutade ganska sent idag vid 14:40 men den dära "akim" har ju nå fel ?! han springer omkring och jagar mig och kassandra. :O haha han sa på skolan att han gillade kassandra och nu säger han att han gillar mig. :S lite förvirrande!! han sitter och kolla på oss hela tiden. men nu ska jag skriva om nåt annan vi gjortde på skolan ja typ det vanliga jagad av "han" åsså har vi typ jobbat med "östersjön". Man ska göra en... kommer ej ihåg vad det heter haha men jaja jag tog hem den iallafall måste ta boken tillbaka till skolan på måndag så måste skynda lite!! "Leila" fick typ DAMP på gympan o shit!! inte så mycket har hänt! föresten har en ny Design igen, vad tycker ni ?? Ska äta sen på IKEA och köpa hyllor till mitt rum! :D svarta.

Igen...

Assså jag glömmer bort min blogg, :O lägger ju ALDRIG upp nåt. :P hahaa men nu ska jag plugga för jag ska få följa med på IKEA och köpa nå grejer. :D sen äta PIZZA! gott!Fredagsmys

Kolla in länken så bra! haha lite kul den, aja nu ska man snart äta sen blire FREDAGSMYS godis och film. :D
http://www.youtube.com/watch?v=0TcILZ2446c


Bilder.

Lägger ut lite fina bilder jag knäppt själv. :D  (blir bättre om jag hade en system kamera, måste ha en sån.) bilderna bli lite konstiga än i verkligheten. ;)


Jerry.<3


Sån borde man ha.

Blomma på gata.

Blomma med fluga.


Vatten.

RSS 2.0